Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Британські інструктори розпочали черговий етап підготовки військових правоохоронців

У Львові, на базі Навчального центру Військової служби правопорядку більше трьох десятків слухачів розпочали підготовку під опікою досвідчених інструкторів з Великої Британії.

Впродовж двох тижнів військові правоохоронці вдосконалюватимуть професійну майстерність, набуватимуть нових знань та навичок з ведення оборонних дій в міських умовах та протидії саморобним вибуховим пристроям.

Як розповів начальник Центру майор Олег Керницький відкриття чергового етапу навчання засвідчує незворотність реформ в оборонній сфері нашої держави та наближення наших Збройних Сил до найкращих європейських стандартів.

– Наші військовослужбовців здобули чималий досвід здійснення професійної діяльності в районі проведення антитерористичної операції і, переконаний, вони мають чим поділитися із нашими міжнародними партнерами.

Варто зазначити, що іноземні інструктори співпрацюють з оборонним відомством в межах операції «Орбітал» і вже провели чимало різнопланових тренінгів та курсів для українських військовослужбовців.

Регіональний медіа-центр Міністерства оборони України

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ