Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Дмитро Дем’янюк: Шукаю гроші для проведення меморіалу батька

Відомий український легкоатлет Дмитро Дем’янюк шукає кошти на проведення уже традиційного турніру-меморіалу відомого у минулому стрибуна у висоту, чемпіона СРСР, учасника московської Олімпіади Олексія Дем’янюка. Аби на належному рівні вшанувати батька, за словами Дмитра, потрібно назбирати мінімум 80 тисяч гривень. Дмитро Дем’янюк шукає спонсорів та партнерів, про що уже неодноразово писав на своїй сторінці у соцмережі facebook.

Меморіал Олексія Дем’янюка проводиться у Львові уже понад 16 років, вважається престижним комерційним стартом у Європі, який відкриває зимовий легкоатлетичний сезон.

Якщо турнір цього року відбудеться, то Дмитро Дем’янюк планує на ньому виступати. Пропустивши тривалий час через травму, львівський легкоатлет, переможець командного чемпіонату Європи-2011 (результат Дмитра 235 см), фіналіст чемпіонатів світу та Європи, а також переможець багатьох престижних змагань, через меморіал батька готуватиметься до того, щоб виконати кваліфікаційний норматив на Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро. Про це та інше Дмитро Дем’янюк розповів в інтерв’ю Гал-інфо.

Розмовляв Богдан Пастернак

Фото: Сергій Бобра

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ