Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Губернатор поїхав на «останній дзвоник» у Швейцарію

Уже другий тиждень – від 26 травня - тимчасовий виконувач обов’язків голови Львівської облдержадміністрації Микола Кміть перебуває у… Швейцарії.
На роботі він має з’явитися 11 червня. Обізнані джерела “ВЗ” повідомили, що Микола Іванович взяв відпустку за свій рахунок і разом із дружиною Світланою поїхав на святкування з нагоди випускного вечора своєї доньки Дани, яка вчиться в одному зі швейцарських коледжів. Разом із Кметями поїхали також друг та бізнес-партнер Миколи Івановича Всеволод Білас із дружиною Лідією – їхня донька Марта вчиться разом із Даною Кміть в одному коледжі.

Микола Кміть, призначений на посаду 28 лютого, очолює облдержадміністрацію лише три місяці. Попри це, керівник вже пішов у відпустку (!). І хоча Микола Іванович ще до того, як його призначили керувати областю, казав, що запланував поїхати на випускний до доньки, кожен розуміє, що урочистості з нагоди “останнього дзвоника” можуть тривати максимум 1-2 дні, але ж не два тижні?

Очевидно, на виїзд львівського губернатора за кордон дали добро в Секретаріаті Президента України. Адже відомо, що, згідно з останніми указами глави держави, керівники областей мають обов’язково узгоджувати свої відпустки і відрядження за межі області, а також їх тривалість, із Секретаріатом. Наразі Львівщиною керує перший заступник голови ЛОДА Валерій П’ятак.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ