Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Офіцери-психологи військових частин ВСП збирались у Києві

Заступники командирів частин з морально-психологічного забезпечення та офіцери-психологи військових частин, що підпорядковані Центральному управлінню ВСП зібрались цього четверга у Києві. Про це повідомили в прес-службі Військової служби правопорядку у Збройних Силах України.
Фото надане Військовою службою правопорядку у Збройних Силах України.

Мета зборів – це перш за все зустріч з колегами, обмін досвідом та вирішення проблемних питань за участю керівництва. 

Учасники зборів відзвітували про заходи проведені у своїх частинах протягом року, опрацювали та узгодили плани на майбутнє, поділились досвідом у вирішенні практичних щоденних завдань, ознайомили керівництво з існуючими проблемами та отримали методичні рекомендації щодо їх вирішення. 

Крім того, офіцери домовились і про практичне сприяння у організації дозвілля та відпочинку для родин військових. Одно-дводенні екскурсії містами України можуть стати такою собі віддушиною у буденних речах. Скажімо, родина військового з Києва на вихідні подорожує до Черкас, Чернігова, Полтави і навпаки. 

Начальник групи морально-психологічного забезпечення Головного управління Військової служби правопорядку полковник Анатолій Черняк запевнив офіцерів, що всіляко сприятиме офіцерам у виконанні задуманого. 

Організатор і основний натхненник зборів заступник начальника Центрального управління Військової служби правопорядку з морально-психологічного забезпечення полковник Олександр Гажий підготував кожному учаснику методичні рекомендації та практичні посібники у роботі, а ще цікаву екскурсію столицею. 

- Особисто для мене, - каже Олександр Пилипович – головне, щоб люди познайомились один з одним, поспілкувались наживо, обмінялись телефонами та думками в ході неформального спілкування. Адже вони працюють в напрямку, який сьогодні є надзвичайно важливим не лише для Військової служби правопорядку, а й для всіх Збройних Сил України. Нормалізація морального та психологічного стану - запорука нормальної продуктивної роботи в цілому. Тому я покладаю на них великі сподівання, і хочу наголосити командирам – прислуховуйтесь до думки своїх заступників, вона може комусь врятувати життя.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ