Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Чи будуть продаватися за гроші посади - це питання життя і смерті

Сотні тисяч патріотів, які cвого часу дали Вікторові Ющенку шанс на реформи та демократичні зміни, згодом були розчаровані, а наші противники втішені– бездарністю та незграбністю, з якою команда Віктора Ющенка та Юлії Тимошенко цей шанс змарнувала.

Кримінальна диктатура проросла із того, що новопризначені чиновники зрадили ідеали Майдану та демократичні цінності, дракон корупції та розкошів зжер чесноти віри на надії на нову владу. Тому згадаймо все гірке... Припинення вигідного для України газового договору, підписаного ще Леонідом Кучмою (по 50 доларів за тисячу кубометрів газу), афера із «РОСУКРЕНЕРГО» (де газ вже по 220 доларів), меморандум-спасіння для Віктора Януковича, орден «україножеру» Ківалову, призначення «свого» генерального прокурора Медведька, «братовбивча» війна адміністрації Президента із командою прем’єр-міністраУкраїни, «дивна» тендерна палата, корупція у всіх ланках влади, «саботаж» офіцерів СБУ та міліції у державницьких питаннях... А в результаті «реванш» та прихід кримінального "драконівського" режиму Януковича до влади в Україні.

Дракон вседозволеності та корупції не вмер — він затаївся і чекає свого часу. Часу, коли чванькуваті чинуші знову знехтують ідеали Революції Гідності. Він ще має надію відродитися в підвалинах свідомості слабких до опору душах новопризначенців, в «хамстві» вимагань та корупції силових структур, у байдужості громадськості до свого майбутнього. Війна із російським фашизмом лише загострює почуття, що на фоні інформаційного шоку нація не побачить паростків відродження Дракона.

Немає нічого прихованого, щоб не стало явним... Нові міністри продають портфелі начальників департаментів та управлінь, студентидалі платять за екзамени, митники та слідчі правоохоронних органів далі "косять капусту", судді ,які несправедливо судили – на своїх місцях і надалі спокійно працюють у звичайному корупційному руслі.

Завтра українці, сусіди чи наші «брати-вороги» нас спитають, а що дала країні Революція Гідності ? Нових мільйонерів замість попередніх !??

ВЛАДА ЗЛОВЖИВАЛА, ЗЛОВЖИВАЄ і буде ЗЛОВЖИВАТИ, якщо їй дати таку можливість. Львівщина - це як лакмусовий папірець для всієї України щодо нового підходу у професійності підбору кадрів, патріотичності, демократії та боротьби з корупцією. Від призначень на посади перших керівників – голови ОДА, прокурора, начальника УМВС області, голів районних державних адміністрацій та їхньої роботи буде залежатиме не тільки імідж Львівської області, але й імідж Революції Гідності в цивілізованому світі. Тому що ми приклад, ми П'ємонт української справи, на нас будуть рівнятися і нас будуть оцінювати.

Суспільство повинно контролювати владу. Вільна преса та Інтернет, засоби масової інформації повинні контролювати владу. Щоб їх знов не захопив Дракон. Бо вони слабкі проти нього. Бо знаємо, що чиновники митниці, податкової, УМВС, різних адміністрацій та інспекцій спочатку, злякавшись народного гніву вирішили для себе, що хабарів брати не будуть... у цьому місяці. Але як тільки переляк перейде, так одразу почнуть. І як тільки відновляться вертикалі "доїння" на користь верхів в УМВС, прокуратурі чи митниці – люди ж це одразу ж відчують... І буде чи не буде зворотна реакція: тут відповідь на запитання, чи була насправді революція-Революцією Гідності.

Ми зобов'язані контролювати владу, щоб вона, вибачте на слові, не скурвилась і не продалася Дракону. Але чи зможуть люди, що роками брали хабарі за місяць змінитися і виправитися? Вони вже сьогодні служать Дракону.

Чи будуть продаватися за гроші посади заступників голови ОДА, начальників управлінь чи голів районних адміністрацій, районних податкових інспекцій чи інших хлібних місць??? Чи зможемо ми подолати корупцію на Львівщині? Нині це питання життя і смерті, надій та сподівань на видужання української держави. Нині це питання нашої європейської гідності в світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ