Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дороги у Львові прибирали 99 одиниць техніки. Тротуари – жодна. ФОТО.

Саме таке враження складається від прибирання міста. Якщо дороги міста переважно прибрані, то тротуари в спальних районах міста, на вулицях поруч центру та в парках майже не прибрані. Людям доводиться йти по товстому шару льоду. Лише в деяких місцях тротуари символічно посипані піском.

Зранку на дорогах міста дійсно можна побачити снігоприбиральну техніку.

Втім того не можна сказати про трутуари. Так приміром в Парку Культури ім. Богдана Хмельницького не прибраною залишилась навіть центральна алею. Люди котрі щодня змушені через затори іти пішки до центру парком, сьогодні були змушені протоптувати дорогу в сніговому заметі.

Схожа картина і на центральному проспекті Свободи. Хоч снігоприбиральна техніка і зробила доріжку, втім навіть до смітника людям годі й підібратись.

Цікаво, що велодоріжки у місті в переважній більшості очистили до асфальтового покриття. Так на вул. Стрийська в районі перехрестя Стрийська-Наукова снігоприбиральна техніка очистила велодоріжку, однак забула про тротуар. Схожа картина в центральній частині міста.

Поруч пам'ятника Міцкевичу встигло з'явитись традиційне снігове звалище. Традиційно комунальні служби тут звалюють сніг, що зібрано з доріг та тротуарів.

Зазначимо, станом на 7 год ранку, за інформацією гарячої лінії міста, до механізованого прибирання міста від снігу та ожеледі було залучено 99 одиниць техніки. Загалом використано 346 м куб піскосуміші.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ