Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Екс-мер Самбора став на біржу праці

Пам’ятаєте екс-мера Самбора Тараса Копиляка, щодо якого правоохоронні органи відкрили кримінальні провадження за умисну шкоду інфраструктурі міста, завдання фінансових збитків та інші зловживання, отож, цей «добродій» став на біржу праці та має на меті отримати допомогу на початок ведення підприємницької діяльності.

Цікаво, що, програвши вибори, цей бізнесмен, не переставав викачувати гроші з місцевого бюджету: взяв відпустку до 31.12.2015 року. Перебуваючи у відпустці, «хворів», брав листок непрацездатності, продовжуючи термін перебування у відпустці. Загалом після виборів, бувший очільник міста встиг викачати з місцевого бюджету близько 25 тис. Грн. Так, сума не велика, але ці гроші бюджет міг би витрачати на дитячі будинки або будинки пристарілих. Але як бачимо, цей винахідливий чоловік не проти підживитися державними грішми.

Копиляк швидко зорієнтувався і став на облік в Центр зайнятості м. Самбора. Тепер безробітному екс- меру будуть шукати роботу на біржі праці. Тарас Васильович вже записався на курси молодих підприємців при Центрі зайнятості. Як повідомляють місцеві жителі, після закінчення цих курсів пан Копиляк хоче претендувати на отримання грошей на розвиток бізнесу, орієнтовна сума близько 60 тис. грн. І швидше за все, йому будуть виплачувати одноразову допомогу по безробіттю для організації підприємницької діяльності, хоча він є бізнесменом і бізнес його процвітає в Самборі.

Якщо коротко, то статки Копиляка у відповідності до декларації за 2014 рік наступні, що опублікована на сайті Самбірської міської ради: сукупний дохід Копиляка та його членів сім’ї склав 272 260 грн. Він є власником земельної ділянки – 1000 квм, житлових будинків - 342,4 кв м ; та 75,8 кв м, квартири - 80,4 кв м, є також квартира, яка перебуває у власності членів сім’ї - 65,1 кв м. Має транспортні засоби: Екскаватор ЕО-2621В-3 4940 куб.см(1989 р ), Екскаватор Libherr F902 6600 куб.см (1997), є автівки у членів сім’ї - Hyndai Tucson 2000 куб. см(2006), ЗІЛ-130 6000 куб.см(1969).

Прикрим є факт, що людина, яка потребує реальної фінансової допомоги від держави - отримати її майже не має можливості, а ті, хто ще не понесли відповідальність за зловживання та фінансові махінації - можуть і далі займатись бєспрєдєлом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ