Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кодове слово підривної діяльності: «Екологія»

Недавній візит до Львова, зокрема і до «Гал-інфо», відомого польського викривача «кремлівських» агентів із Кракова, засновника порталу «V російська колона у Польщі» пана Марціна Людвіка Рея відкрив очі на скриті форми діяльності російської агентури у наших сусідських країнах, що дозволило переосмислити політичні події у нас, побачити їх із зовсім іншого погляду.

Марцін Рей у своєму виступі на прес-конференції в «Гал-інфо» розповів, що російський уряд через представників великого російського бізнесу, зокрема, «сумновідомого  творця кримської анексії» Володимира Малофеєва  фінансує різноманітні екологічні організації у Польщі, які блокують енергетичні проекти польського уряду та бізнесу, направлені  на відновлювану енергетику, на розвиток нафтогазової галузі, оскільки це звільнює польську державу від поставок енергоресурсів із Росії.

І мені відкрилися очі на певні недавні події, яких я не міг зрозуміти і які відбулися на Львівщині. Як представники нашої дуже патріотичної однієї партії чомусь масово запереживали за екологію у справі сланцевого газового родовища в Олеському (чим і вбили тоді цей проект), як обласна влада із представників цієї партії блокувала створення гідроелектростанцій на річках Львівщини, а їхній голова РДА у Старому Самборі півроку затримував  дрібне питання щодо погодження виділення землі під вітроелектростанції, які зараз вже успішно працюють…Боже мій, як все просто!

Тепер я розумію і частину передвиборчих тез Дональда Трампа, який наголошує на зміні  екологічних стандартів у сфері енергетики, що б не давало змоги «купленим за кремлівські гроші» екологічним терористам блокувати розвиток енергетики в США. Не буду стверджувати, що у сланцевих технологіях нема небезпеки екологічних забруднень, але той факт, що найбільше досліджень та галасу навколо цього зробили науковці та активісти, пов’язані із російськими впливами - факт незаперечний. Ми всі з вами – жертви великої інформаційної війни Кремля за інтереси Газпрому і російського державного бюджету. І добре, що комусь за цю роботу хоч заплатили. А дехто несвідомо був ними використаний, в силу своєї наївності, ставши за словами Марціна Рея, черговим «корисним ідіотом Кремля» на нашій землі. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ