Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Культура

«Москаль music awards» і прес-центр терористів імені Надії Савченко

Кожного дня нас із Вами ґвалтують. Депутати, політики, власники наших «зомбоящиків», керівники проросійських і російськомовних радіостанцій, редактори сайтів і газет. Список, насправді, довший, ніж здається на перший погляд, але такою заявою я нікому Америку не відкрив. Питання в іншому, чому ми не проти і як конкретно відбувається неприродний статевий акт із нашим мозком? Давайте розбиратись.

10-го грудня у Палаці спорту в Києві відбулася друга церемонія нагородження премією "M1 Music Awards-2016". Ефір транслювався на телеканалі М1, і це було велетенське пафосне дійство, на якому були всі від Зіброва до Пономарьова, словом, майже увесь український бомонд. Хтось прийшов показати, як він схуд або посвітитися в новому платті перед камерами, а хтось, як, наприклад, Світлана Лобода, – за нагородами.  Світлана Лобода стала Співачкою року

Діму Монатіка визнали найкращим співаком року.

"Групою року" назвали "Время и Стекло",

Крім того, Лобода отримала ще й статуетку за кращий кліп року на ось цю -от пісню

А , ну і, звичайно ж, хітом року стала ось ця пісня

Вас нічого не збентежило у переліку переможців? У нагородженні українських співаків на українському телеканалі головні нагороди отримали … російські пісні і …. російськомовні співаки. Половина виконавців неодноразово їздила в Москву і отримувала нагороди там. Зокрема ті ж самі Лободи, Потапи і Насті. Якщо хтось забув, то я нагадаю

Але найбільше обурило те, що повністю були проігноровані: Океан Ельзи, Антитіла, Оторвальд, Мері та ще багато вартісних українських груп і виконавців, які реально заслуговують нагороди. Тому в мене виникає запитання: буква М в назві нагороди «М1 Music Awards-2016» розшифровується як Москаль? Попри будь-які квоти на українську музику, так званий «український» шоубіз продовжує ґвалтувати україномовний світ своїми «Чундрами- чучундрами» і «У мами дома на кухне». Але не було б попиту – не було б і пропозиції, тому нарікати потрібно лише на себе. Бо, споживаючи такий продукт, ми самі дозволяємо себе ґвалтувати.

Ще одну гвалтівницю всього українського звати Надя Савченко.

 Журналісти проекту "Гроші" провели експеримент - від імені бойовиків запропонували нардепу Надії Савченко допомогти відкрити представництво "ЛДНР" у  Києві.

Спочатку Савченко подзвонив журналіст, який повідомив, що дзвонить із Донецька за дорученням Захарченка. Він пояснив, що сепаратисти мають у Києві широку агентурну мережу і готові співпрацювати зі Савченко. Потім журналіст запитав, чи можна дати її номер людині бойовиків у столиці. Нардеп відразу погодилася.

Пізніше їй подзвонив нібито від імені донецьких бойовиків професійний актор, який заявив, що працює в Києві під прикриттям. Представився Дмитром.

Дмитро на зустрічі запропонував Савченко відкрити посольство "ЛДНР" у Києві під прикриттям культурного центру.

"Юридично це в принципі неможливо", - відповіла нардеп.

Актор каже, що гроші на все це є.

"Зараз поки що трохи рано. Цей проект можливий. Він повинен початися на день св. Миколая... Я пошукаю людину, я навіть знаю людину, яка зможе допомогти вам з цим проектом... Якщо це почнеться з дітей, це буде добре", — сказала  нардеп.

Савченко назвала цей проект "За мир". Вона заявила, що він повинен початися на релігійні свята. І то ще квіточки. Далі фраза, яка «винесла» мені мозок:

"Взяти з собою матерів, які не боятимуться. Люди добре сприймають дітей і жінок", — наголосила нардеп у розмові з "сепаратистом".

Зрештою, цей сюжет можете переглянути ось тут.

Після виходу програми, льотчиця в ефірі телеканалу "112"  прокоментувала ситуацію:

"Можна розпочати цю роботу з того, що люди почнуть чути один одного. У першу чергу починають чути діти один одного. Запропонувала їм зробити такий проект... можна показати, як святкують діти Новий рік. І ви побачите, що, крім того, що у Львові буде ангелочок зверху, а на Донбасі буде зірочка, Новий рік не буде відрізнятися".

Не знаю, як вам, але мені Надя попахує ’водкою’, самоваром і брудними руками російського карлика, якого кличуть Ху*ло! 

Володимир Мельник, ведучий радіо ”Львівська Хвиля”

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ