Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Найлаконічнішою на марші проти Трампа була Мадонна: «F@ck you!!».

Одразу скажу, що цей випуск буде присвячений топ-темі наступних кількох тижнів, а то й місяців – і це, звичайно ж, нова шапка Наді Савченко.

Насправді Трампові, точніше – його противникам. Хто там казав, що справжні зірки мають бути аполітичними і мати стосунок суто до культури, бо вони ж, чорт забирай, митці?! А я вам нагадаю! Це Софочки Ротару, Ані Лорачки і, звичайно, ж два чудових персонажі, яких в народі прозвали Чучундрою і Льошкою Потапенком, завдяки їхній однойменній пісні,

 Ні, я розумію, що таким «низькопробним» виконавицям, як Шер чи Мадонні дуже далеко до дуету Чучундр, але ж всьому має бути межа.

 Суперзірки світового масштабу, зокрема, і вищезгадані Шер та Мадонна приєдналися до маршу проти нового президента США. Оскароносна акторка Скарлет Йохансон під час свого виступу заявила, що вона хотіла б підтримати Трампа, але нехай він для початку підтримає її, її друзів, її родину, її доньку і т.д. Гарна позиція… Я б теж хотів, щоб мене хтось так підтримував.

Донька акторки, за словами Скарлет Йохансон, завдяки Трампові, житиме в країні, яка рухатиметься назад, а не вперед, а також не зможе вільно розпоряджатися своїм тілом та життям. Нагадаю, Трамп любить принижувати людей з фізичними чи психічними вадами , а також своїх опонентів та людей, що його критикують. Показовим був випадок, коли новообраний президент спародіював журналіста, хворого на ДЦП.

Ешлі Джад, ще одна акторка, яка неодноразово була номінована на Золотий глобус та з’являлась, зокрема, в таких картинах, як-от, «Падіння Олімпу» та «Дивергент», заявила, що не знала, що дияволи воскресають. Вона сказала, що бачить сьогодні Гітлера, в якого замість вусів перука, а найвлучніше, на мою думку, висловилася Мадонна. Цитую: «Всім, хто вважає, що цей марш не закінчиться нічим – F@ck you!!», пізніше співачка додала: «F@ck you!!». Насправді, жінка сказала багато розумних речей, і весь її виступ ви зможете переглянути ось тут:

  

Ну, і продовжуємо із маршами, після яких у світі значно поменшає дітей із іменем Дональд. Те, що, Америка протестує , це зрозуміло. Це їхня країна, це їхнє життя і добробут. Але протести охопили цілий світ. Великобританія, Німеччина, Франція,  Іспанія, Болгарія, Австралія, Норвегія, Кенія…. Кенія?! Навіть в Росії намагалися протестувати, але це тривало рівно 6 секунд і вдома на кухні під пісню Лєпса «Рюмка водки на столе» і, звичайно ж, із реквізитом з пісні. Їхній російський Адольф їм не дозволяє висловлювати свою думку.

Отже,  до чого я веду. А чого вони пхаються? Коли ви урочисто собі до дому обираєте унітаз, на якому сидіти вам, і, може, час від часу вашим друзям і родичам, то ви теоретично можете запитати в когось поради, але, погодьтесь, ви б були проти, якби хтось пхав руки у ваш унітаз. Якось неоднозначно вийшло, але головну ідею ви зрозуміли. З іншого боку, як я завжди казав, – не змінюється лише Юра Шатунов

Йому вже 93 скоро, а виглядає досі як на 15. І поки я дописував цю статтю,  усвідомив дві речі:

Америка це найпотужніша держава планети Земля, яка має вплив на цілий світ, тому інші країни мають право висловитись.
Мені б теж було приємно, якби цілий світ гнобив Януковича, коли він став нашим президентом.

Тому, пане Трампе, я теж хочу висловити свою громадянську позицію. Цитуючи одну із найвеличніших співачок сучасності – Мадонну: «F@ck you»,  це вам за співпрацю з Путіним і за слова, що президент Росії заслуговує на повагу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ