Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Нове майбутнє чи гра престолів по-українськи?

Три місяці боротьби однакові цілі, але різні методи, від колядок до куль, від синців до смертей. Українська нація зазнала чергового удару в спину від тих, хто би мав забезпечити стабільність та добробут кожній сім’ї. Вважаю далі, цю тему розвивати не варто. Герої Небесної сотні полягли заради того, щоб ми назавжди позбулися узурпаторського гніту!

Нині маємо дискусію щодо питання чи закінчилась революція?. І я тут бачу дві точки зору: нової влади, себто заклик Турчинова до Майдану з пропозицією розходитися, та самого Майдану, котрий усвідомив помилки 2004 року. Один із революціонерів нашого часу, який зчинив вибух у сфері журналістики, політичної правди та свободи слова в цілому, заснувавши ресурс «Wikileaks», зазначив: революція – це боротьба минулого з майбутнім. Так от, ми ще навіть не позбулися минулого, сьогодні жодного, хоча б з керівників кривавої «Партії регіонів», не покарано. Навіть більше, вони спокійно сидять в депутатських кріслах, та входять до команд нових урядовців. Для прикладу новини про повернення мандату регіоналу Маркову та призначення Соркіна радником нового голови Нацбанку Кубіва, мене не просто здивували, насправді цензура не дозволяє висловити мої думки.

Хіба за таку «перемогу» полягли Герої майдану? Це те славнозвісне перезавантаження, про яке гучно заявляли політики? Заміст того, щоб першим кроком в роботі нової влади став негайний процес притягнення усіх винних до відповідальності, вони просто почали жорсткий розподіл портфелів, а сам Янукович спокійно вже придбав маєток у Підмосков’ї (за інформацією голови Центральної ради «Альянсу зелених та соціал-демократів» Олега Мітволя). Особливо мене цікавить ситуація з розшуком цих диявольських снайперів, які вбивали людей, котрі хотіли забрати наших побратимів з поля бою. Ось така сувора реальність. Та на цей раз немає такого страху, в свідомості українців вже загорілися покришки, які не дадуть просто переставити в кімнаті меблі й сказати, що зробили ремонт! Насправді це влада боягузів, і саме через це вона виконає усі вимоги народу, та на жаль не через свідому позицію до справедливості.

Новий уряд отримує вотум довіри, і його, і нас, чекає важка весна, та для того, щоб остаточно довести свою вірність українському народу, вони мусять довести почате народом рядом рішень:

1)            Негайно мають бути покарані абсолютно усі хто був причетний до кривавих подій Революції Гідності, від Януковича та його поплічників (Пшонка, Захарченко, Клюєв, Єфремов, Олійник і т.д.) до начальників силових підрозділів, які  віддавали злочинні накази та снайперів, котрі «работали»  в центрі Києва;

2)            Заборона діяльності Партії регіонів та КПУ з негайним проведенням виборів на усіх рівнях;

3)            Зняття депутатської недоторканості та впровадження закону про люстрації та політичну брехню;

4)            Повна реформація силових структур керуючись досвідом Грузії.

Це лише перші кроки для стабілізації ситуації в Україні та зняття напруженості в суспільстві.

Боротьба не закінчилась…

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ