Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Послання до кандидатів у народні депутати та тих, хто з ними

Наближається час здійснення ваших мрій – вибори. Скоро ті, хто переможе, переступлять поріг Верховної Ради. Хтось зробить це гордо, хтось - з полегшенням видихаючи повітря, а хтось із надією на нові фінансові надходження.

Тим часом, а Україні, а на Львівщині особливо, триває запекла боротьба за голоси виборців. Шкода, що у цій запеклій боротьбі крайніми виявляться журналісти. Саме журналістів найчастіше звинувачують у заангажованості, упередженості та продажності. Кандидати, усі без винятку, переконані, що журналісти – це безвольні створіння, які реагують лише на запах банкнот. Намагаючись безкоштовно піаритись, вони постійно апелюють до стандартів журналістики та чесності.

Не потрібно по сто разів дзвонити до керівництва і вимагати, або наполегливо просити про те, щоб той чи інший матеріал зник із сайту, бо він когось не влаштовує. Так само прошу припинити практику «написання під диктовку», коли журналісту «рекомендують» написати текст, а в разі не написання не лінуються в чергове передзвонити та повідомити, що «дуже розчарувалися в об’єктивності журналістів».

Припиніть постійно дзвонити до редакції з вимогою забрати чи «почистити» коментарі під новинами, бо вони, мовляв, «псують загальну картину та репутацію» кандидата.

І останнє – заголовки – це творіння автора і не Вам, шановні Кандидати, рекомендувати їх змінювати тільки тому, що заголовок видається надто різким чи просто не подобається.

Нині модно розповідати, що хтось на когось переслідує. Ні, нас не переслідують, але нам банально заважають працювати і цього більше не сила терпіти.

Припиніть тиснути, і маніпулювати поняттям непідкупності. Не всі однаково реагують на вигляд та запах грошей. У кожного своя позиція, адже всі ми маємо право думати, голосувати і обирати, зрештою, це гарантує нам Основний Закон – Конституція.

Хай там як, але відчуваючи певне напруження, шановні Кандидати, не забувайте, що двері Верховної Ради – це не Райські Врата. І Ваше перебування там - тимчасове. Ви лише слуги – слуги народу, не більше і не менше. Народ вручає Вам мандат довіри і народ у вас його забирає. Журналісти завжди будуть на боці народу і на боці правди, а правда, як відомо перемагає, силу, хай в які високі стандарти цю силу не намагаються  втиснути.

P.S. Прізвищ осіб, які особливо активно цікавляться редакційною політикою Гал-інфо наразі я не озвучую в надії, що ці люди припинять робити те, що вони роблять.

Фото - УНІАН.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ