Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко має великі шанси виграти президенські вибори

У сьогоднішній політичній ситуації із короткотерміновою виборчою кампанією легко спрогнозувати, що лідерами симпатій вибоців скоріше за все зможуть стати винятково: Кличко, Порошенко, Тягнибок , Тимошенко та Тігіпко (у випадку висунення його Партією регіонів). Інші кандидати, включаючи і львівського мера Андрія Садового, шансів попасти у другий тур, на мою думку, мають мало .

Цілком ймовірний варіант виходу Юлії Тимошенко у другий тур виборів із кимось із суто чоловічої компанії, причому нині доволі складно сказати, із ким саме. Але це і не важливо. Шанси на перемогу у Юлії Володимирівни у другому турі президенських виборів дуже хороші. Спробуймо зрозуміти чому.

1. Юлія Тимошенко має добрі контакти із західними партнерами (ФРН, США) та із Росією(підписувала з ними газову угоду та “мала з ними бізнес”). Вона для них прийнятна та прогнозована як партнер та учасник міжнародного співробітництва .

2. Юлія Тимошенко відбула два сроки увязнення (це в Україні як кандидатський мінімум для Президентів), і абсолютно легітимно може позицінувати себе жертва політичних репресій злочинної влади від Кучми до Януковича, проводячи емоційну та харазматичну виборчу кампанію так, як вона уміє.

3. Юлія Тимошенко зуміє договоритися із будь-ким, значить і з Партією Регіонів та окремо із українськими олігархами: Фірташем, Ахметовим, Коломойським - за підтримку, і з Росією - за газ та Крим, із Заходом - за візи та кредити, із США - за гроші та міжнародне лобі - всі будуть задоволені.

4. Партія Батьківщина - активний член опозиції та Революції Гідності має підтримку у всіх областях України, а члени Батьківщини - в.о.Президента, міністри та губернатори отримали доступ до адмінресурсу.

5. Найголовніше - Юлія Тимошенко красива та харизматична жінка із чоловічим характером,  вона подобається і жінкам, і чоловікам, і за законами гендерної справедливості у піддатливій до матріархальних традицій країні коли-небудь повинна і жінка стати Президентом.

Тому або чоловіки в короткий час знайдуть нові аргументи на  свою користь, або вже влітку будемо мати першого Президента-жінку в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ