Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

В окупованому Луганську на 11 листопада бойовики готують криваву провокацію

На 11 листопада в Луганську співробітники "Міністерства державної безпеки ЛНР" готують серію вибухів під час проведення так званих псевдо виборів ватажка "ЛНР". Теракти планують провести за допомогою вибухівки, яку закладуть у кількох місцях масового скупчення людей.

Метою провокації є максимальне ураження і велика кількість жертв серед цивільного населення.

Наразі на окупованій території Луганської області проводяться заходи з примусового залучення населення до участі у святкових заходах, які плануються провести на Театральній площі окупованого Луганська. У вечірньому концерті який має розпочатися о 18.00 запланована участь російських рок-груп "Грудень" і "Смислові галюцинації".

Звертає на себе увагу той факт, що напередодні проведення псевдо виборів між "міністерствами державної безпеки" квазі республік був підписаний меморандум про взаємодію на випадок надзвичайних ситуацій, а саме: терактів в "столицях" обох "республік".

Примітно, що, у жовтні прес-служба "міністерства державної безпеки ЛНР" оприлюднила інформацію про затримання на території "республіки" "члена грузинської організованої злочинної групи, яка займалася легалізацією бойовиків терористичних організацій з країн Близького Сходу на Україну з метою їх подальшого перекидання в країни ЄС і Російську Федерацію".

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа", за розпорядженням в.о. "начальника управління народної міліції ЛНР" Філіпоненко виділені додаткові підрозділи бойовиків для забезпечення правопорядку в місцях масового скупчення людей і біля виборчих дільниць.

Варто зазначити, що з 8 листопада співробітники так званих "силових структур" самопроголошеної "ЛНР" переведені на посилений режим несення служби.

У разі проведення диверсійних актів у Луганську вся відповідальність ляже на співробітників "МДБ ЛНР".

Політичному керівництву РФ вкрай потрібно зробити Україну державою-терористом, щоб вийти з формату Мінську і відтак позбутися економічних санкцій.

Дмитро Снєгирьов

                                                                                                                                                                                                                                       

                                                   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ