Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Євромайдан врятував Кличка

Події Євромайдану, спочатку у Києві та Львові, а потім і у інших обласних центрах України врятували від політичного скандалу одного із кандидатів у Президенти, який офіційно заявив, що балотуватиметься на найвищу посаду у країні.

Йдеться про те, що у п’ятницю, 22 листопада, хакери зі всесвітньої групи Anonymous зламали пошту лідера партії «УДАР» Віталія Кличка. Відтак, у вільний доступ потрапила майже п’ятирічна історія листування опозиціонера-політика та боксера із іншими політиками, діловими партнерами і... коханками.

Схоже, у цій історії ще далеко не викладені всі крапки над «і». Але і цього достатньо, адже сам Кличко підтвердив, що це – історія його приватного листування.

«Покидьки зламали мою пошту! Виправдовуватись не буду,принаймні – я не ГЕЙ! Дай спокій дитині! Він ні в чому не винен!», - написав Кличко на своїй сторінці у Фейсбуці і при цьому дав посилання на сторінку із пікантними фото.

Мовляв, щоб усі виборці, хто ще не в курсі – прочитав і зробив свої висновки. Такі дії Кличка пояснити важко. Краще б політик попросив вибачення перед представницями прекрасної статі, які так підтримували політика, боксера і «справжнього чоловіка».

А чоловік він виявився ще той...

З етичних міркувань не подаю жодних прізвищ жертв, жодних прикладів і фото, однак хочеться, аби політики врешті усвідомили, що їхній капітал – це довіра виборців і що вони мають старатися бути моральним взірцем для суспільства. Це стосується і Януковича, і Азарова, і Кличка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ