Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Ірина Фаріон знайшла людину, яка її замінить у Львівській обласній раді

Ірина Фаріон знайшла людину, яка її замінить на окрузі №2 у Львові, на якому 2010 року, вона, Ірина Фаріон, перемогла від «Свободи» на виборах до Львівської обласної ради. Це Йосип Ситник. Про це в інтерв’ю Гал-інфо повідомила сама Ірина Фаріон, котра виграла вибори до ВРУ в окрузі № 116 у Львові, а тому повинна буде скласти повноваження депутата Львівської обласної ради.

Отож, Ірина Фаріон запропонувала кандидатуру, яка замінить її на окрузі. Це  кандидат економічних наук, доцент "Львівської політехніки" Йосип Ситник. "Це людина, яка вже давно з нами ідейно, він активно брав участь у моїй виборчій кампанії, і я представляла його людям на зустрічах", - зазначила вона.

Ірина Фаріонт також додала, що не може однозначно сказати, наскільки якісно «нові люди» у Львівській обласній раді заступлять тих свободівців, які стали народними: «Поки не можу сказати ствердно, бо не знаю, яких інших людей пропонуватимуть на вільних округах, але все потребує вдосконалення, і це нормальний процес, коли перша шеренга піде звідси, тут лишаються люди другої шеренги, але рано чи пізно і вони стануть першою шеренгою, адже немає нічого вічного».

«Політика – це як гойдалка на дитячому майданчику. Будь-якої миту можна опинитися внизу, тому немає чого зависати на піку. Це діалектика життя, а втримається на вершині тільки той, хто втримає рівновагу духу. І ті люди, які прийдуть після нас, повинні це пам’ятати. Я думаю, що Йосип Ситник, як дуже фаховий економіст, багато додасть Львівській обласній раді», - сказала Ірина Фаріон.

Вона також додала: «Чи хтось прийде з гуманітаріїв на моє місце? Тут все складніше, і я вже також про це думала, кому я передоручу свої гуманітарні ініціативи тут у Львові. На рівні Львівської міської ради я вже бачу для себе цю постать, кому я частково передоручу певну роботу, мова йде про Богдана Галайка. На рівні обласної ради - буду аналізувати».

Ірина Фаріон також запевнила, що на довиборах до Львівської обласної ради вони боротимуться за кожен округ.

Чит також: «На Львівщині звільниться сім мажоритарних округів і посада голови облради»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ