Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

12 травня у Львові пройде напівмарафон «Не зупиняйся!»

Наступного тижня у Львові проходитиме другий від початку великої війни напівмарафон під гаслом «Не зупиняйся!».

Він присвячений воїнам ЗСУ, рятувальникам, медикам, волонтерам та кожному, хто наближає перемогу України. Відтак 100% від усіх стартових внесків буде спрямовано на реабілітацію та адаптацію людей у центрі НЕЗЛАМНІ. На час забігу у неділю, 12 травня, деякі вулиці будуть закриті для руху транспорту, а частина маршрутів громадського транспорту курсуватиме зі змінами.

«Хочу перепросити в мешканців за певні незручності та нагадати, що проведення заходів такого масштабу на головних вулицях міст – це світова практика. Прошу львів’ян з розумінням поставитися до цього марафону та виявити толерантність до учасників.

Також дякую Новій пошті і NewRun – соціально відповідальному бізнесу, який перерахує всі стартові внески учасників на реабілітацію наших захисників і захисниць», - наголосив начальник управління спорту та молодіжної політики Антон Нікулін.

Організаторами заходу є Нова пошта і NewRun за сприяння Львівської міської ради.

Серед учасників напівмарафону —  військовослужбовці ЗСУ і ветерани, які отримали тяжкі поранення на війні, рятувальники, волонтери, лікарі та люди, які проходять реабілітацію в центрі НЕЗЛАМНІ. Зокрема, Володимир Рудковський, військовий, який втратив ногу під час контрнаступу на Запорізькому напрямку і зараз допомагає побратимам з реабілітацією, зі своєю однорічною донечкою візьме участь у дитячих забігах. А керівник проєкту «Ігри Героїв» Юрій Козловський долатиме дистанцію 21 км на протезі.

Разом з учасниками бігтимуть і спеціальні гості: співзасновниця Нової пошти Інна Поперешнюк, шеф-кухар Євген Клопотенко, шоумен Анатолій Анатоліч і блогерка Меліса Садик.

У неділю, 12 травня, на час забігів, з 8:30 до 13:45 год частину вулиць перекриють для руху транспорту. Зокрема, тимчасово закритими будуть пл. Галицька (перетин з вул. Галицькою) – просп. Т. Шевченка – вул. Дж. Дудаєва вул. С. Томашівського – вул. М. Скорика – пл. Є. Маланюка  –  вул. М. Вороного  –  пл. А. Міцкевича  – просп. Свободи –  пл. Різні – просп. В. Чорновола – вул. В. Липинського до вул. Б.Хмельницького. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ