Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

13 команд працюватимуть над ідеєю відновлення музею Шухевича

Сьогодні закінчилась реєстрація учасників на архітектурний конкурс з відновлення музею генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича. Загалом для участі у конкурсі зареєструвалось 13 команд архітекторів.

Подавати проєкти учасники можуть до 3 червня, повідомляють в ЛМР. 

За словами головного архітектора Львова Антона Коломєйцева, команди отримали усю необхідну інформацію та вже розпочинають працювати над проєктами відновлення музею.

«Передбачається, що новий музей буде доступним для користувачів крісел колісних, буде зручний і дозволить в найбільш ефективний спосіб представити експозицію. Паралельно з тим поруч буде осмислено простір, який безпосередньо прилягає до музею, зокрема там є невеликий став», – розповів Антон Коломєйцев.

Учасники мають подати свої проєкти до 17:00 год 3 червня. Згодом усі пропоновані проєкти розгляне журі та обере трійку переможців.

Зауважимо, загальний призовий фонд конкурсу становитиме  500 тис. грн. Переможець отримає – 250 тис. грн, за 2 місце – 150 тис. грн, за 3 місце – 100 тис. грн. Фінансування проведення конкурсу та виплати премій переможцям конкурсу відбуватиметься за позабюджетні кошти.

Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/culture/architecture-and-historic-heritage/301269-13-komand-pratsiuvatymut-nad-ideieiu-vidnovlennia-muzeiu-shukhevycha

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ