Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

150 добровольців територіальних громад Дрогобиччини присягнули на вірність Україні

3 червня 150 добровольців територіальних громад Дрогобиччини присягнули на вірність Україні та її народові.
фото - пресслужба ЛОВА

Привітав добровольців начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

"Сьогодні 100 днів великої війни і горя українського народу через втрати людських життів, але водночас – це 100 днів мужності, відповідальності та великої перемоги. 100 днів, як наші мужні офіцери, солдати боронять рідну землю. Дякую вам за відповідальність та за ваше рішення захищати Україну. Бажаю, щоб Божа ласка була повсякчас з вами. Вітаю вас у лавах добровольчих формувань територіальних громад. Слава Україні!", – зазначив очільник області.

Серед охочих захищати державу є й жінки. Пані Ольга раніше працювала у відділі цивільного захисту. Жінка каже, рішення стати добровольцем прийняла ще на початку повномасштабної війни росії проти України.

"У моїй родині немає військових, але як тільки російський агресор здійснив наступ 24 лютого, вирішила, що стану на захист України та своєї територіальної громади. Сила українців у єдності і ми обов’язково переможемо", – розповіла пані Ольга, яка спільно з побратимами прийняла присягу.

Добровольцям вручили посвідчення учасників ДФТГ.  Місцеві священнослужителі молитвою благословили усіх захисників та захисниць. Опісля присутні під звучання оркестру виконали Державний Гімн України. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ