Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Величезні бомбосховища ЛАЗу у жалюгідному стані. Фото

Нині у 6 бомбосховищах Львівського автобусного заводу у випадку надзвичайної ситуації можна було б укрити сотні людей, які мешкають поруч. Але стан бомбосховищ такий, що люди там не зможуть перебувати навіть кілька днів.

Як розповів кореспонденту 032.ua директор департаменту цивільного захисту ЛОДА Олексій Титаренко, нині  бомбосховища ЛАЗу не відповідають нормам, які мають бути.

«Львівський автобусний завод має шість захисних споруд. Підприємство не працює, працівників нема, тому і належного бомбосховища також немає. Власник не зрозуміло де, нікому відповідати. Львівська міська рада може на себе взяти відповідальність, привести до ладу всі укриття, але без дозволу власника цього зробити неможливою. Де він ніхто не знає», - коментує Олексій Титаренко.

Натомість перевірити, який нині реальний стан бомбосховища на Львівському автобусному заводі встигли активісти, які опублікували світлини на сайті Експлорер.

1OnuhCdubA43k4x0U_gGxM3LnQGnGyzjk3v9PjkHYir87I1PErkDhhIApGK0-yO_ksCcFrSIxgQ8I (1)dRqoB_ahyh8efOHxPRtYB4GS2D10GbOV0hKzi-FdMKD0hxcNTNJYXZYIqM4__gVKdwoY1NDNsM_Mgqh10AEoj2TQSXA4hRy4zAgw7DMcn1_bL8xbrUnlarNPUyk8DooNFhik

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ