Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

21-23 травня у Львові “Шевченко-Фест"

21-23 травня у Львові відбудеться III Всеукраїнський молодіжний фестиваль-конкурс «Шевченко-Фест». Про це повідомив координатор фестивалю Орест Кондратович.

 

Розпочато прийом заявок на участь у фестивалі. Основна вимога – новизна у баченні, трактуванні творчості Тараса Шевченка. Усі охочі, віком від 14 до 35 років, зможуть позмагатися у 5 номінаціях, подавши на конкурс пісню, малюнок, фото, авторську поезію чи прозу, короткометражні фільми і театральні постановки.

 

«Основна мета фестивалю – донести до загалу усвідомлення невід’ємності Кобзаря від сучасної України, - розповів Орест Кондратович. - Творчість Шевченка є чудовим матеріалом для сучасного мистецтва. Ми хочемо підтримати талановиту молодь».

 

Начальник управління сім’ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації Андрій Рожнятовський вважає, що «Шевченко-Фест» - це чудова нагода популяризації молодіжних творчих колективів.

 

Орест Кондратович висловив сподівання, що цього року «Шевченко-Фест» стане міжнародним фестивалем. Наприкінці березня відбудеться літературно-музичний слем. На жаль, на самі шевченківські дні підготувати якісні акції не вдасться.

 

Прийом заявок на участь вже розпочато і триватиме до 7 травня. Детальніше на сайті фестивалю http://www.shevchenko-fest.org.ua/

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ