Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

21 червня у Львові відбудеться дванадцяте Свято Музики

Щороку Львів стає частиною світової події, до якої приєднуються представники з п'яти континентів, 120 країн та понад 1000 міст.

Львів перетвориться на справжній музичний центр вже 21 червня, адже відбудеться дванадцяте Свято Музики, повідомляють в ЛМР. 

Щороку Львів стає частиною світової події, до якої приєднуються представники з п'яти континентів, 120 країн та понад 1000 міст. У день літнього сонцестояння фестиваль Свято музики у Львові об'єднує аматорів та професіоналів на сценах по всьому місту –  від Левандівки до Сихова, від Личакова до Підзамче.

Цього року до фестивалю доєднались майже 100 музикантів, серед яких будуть «Пиріг і Батіг», «NAZVA», «Мертвий Півень», «Мія Рамарі», «INSO-Lviv» та інші гурти.

Цьогоріч доєднались і заклади культури обласного підпорядкування, зокрема:  Дім Франка, Львівська обласна бібліотека для юнацтва імені Романа Іваничука.

З повною програмою і локаціями можна ознайомитись тут: Програма свята музики у Львові 2024 - Львів.

Свято музики у Львові відбувається за ініціативи ГО «Локальна культурна підтримка». Його реалізують за підтримки Львівської міської ради, Департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА та ЗМІН у межах сталого партнерства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ