Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

21 січня НАОНІ представить Львову легендарні хіти світової рок-музики

Національний академічний оркестр народних інструментів України знову завітає до Львова з концертом 21 січня. Про це повідомляють організатори події.
21 січня НАОНІ представить Львову легендарні хіти світової рок-музики

НАОНІ о 19:00 у приміщенні Національного академічного драматичного театру імені М. Заньковецької представить слухачам легендарні хіти світової рок-музики у власній обробці. Зокрема, на концерті лунатимуть композиції таких гуртів: Deep Purple, Queen, The Beatles, ABBA, Eagles, Metallica тощо.

«В арсеналі оркестру – понад 40 народних інструментів: від цимбалів і бандури до тилинки і дримби. Своїм виконанням НАОНІ дивує навіть найприскіпливіших слухачів, заворожуючи неперевершеним звучанням. НАОНІ зіграли понад 5000 концертів по всьому світу, здобули 7 перемог в популярному шоу «Битва оркестрів» та потужно вразили глядачів відкриттям Євробачення-2017», – зазначають організатори, які обіцяють слухачам лише живий звук та приголомшливе шоу.

Квитки за посиланням тут: https://kasa.in.ua/naoni-rok-orkestra; і тут: https://concert.ua/uk/event/naoni-rok-orkestra-lvov або у касі тeатру (235 55 83)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ