Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

21 жовтня – День донора: львівські залізничники здадуть кров

Залізничники у рамках соціального проекту 21 жовтня цього року візьмуть участь у корпоративному заході – «День донора». Про це повідормили Гал-інфо у прес-службі Львівської залізниці.
У Всесвітній день боротьби з раком прикордонники долучилися до "Днів донорства"

Акція проводиться з метою забезпечення донорською кров’ю хірургічних відділень структурних підрозділів філії «Центр охорони здоров’я». Працівники регіональної філії «Львівська залізниця» та всі охочі взяти участь в акції, можуть 21 жовтня із 08:30 до 13:30 год. звернутися у відділення трансфузіології Львівської клінічної лікарні на залізничному транспорті філії «Центр охорони здоров’я» АТ «Укрзалізниця» за адресою м. Львів, вул. Огієнка, 5. Довідкову інформацію можна отримати за тел.: (067) 932-98-15.

Донорська кров необхідна для підтримки працівників, які несуть військову службу в зоні ООС, а також для порятунку життя людей з тяжкими захворюваннями. Вона потрібна не лише при плановому лікуванні, а й при наданні невідкладної допомоги. Переливання крові та її компонентів дозволяє щорічно рятувати мільйони людей.

До процедури необхідно правильно підготуватися: за дві доби – утриматися від алкоголю, за добу – не їсти жирної їжі, копченостей, яєць та молока, за дві години – не палити, дотримуватися інших рекомендацій для низького ризику передачі інфекції з кров'ю.

Регулярне та добровільне донорство сприяє формуванню достатніх запасів крові, дозволяє вчасно надати допомогу тяжко хворим та пораненим, рятує життя в екстрених ситуаціях.
Залізничники України цьогоріч уже неодноразово брали участь у корпоративних днях донора – загалом вдалося зібрати 121050 мл крові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ