Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

24 вересня популярний оркестр Lords of the Sound привезе у Львів нову програму

У понеділок, 24 вересня, у Львові, у Національному театрі ім. М. Заньковецької, виступить симфонічний оркестр Lords of the Sound. Хор, спецефекти та грандіозна музика зіллються у новій видовищній шоу-програмі Symphony Of Justice. Початок – о 20:00.
Lords of the Sound

Нова концертна програма від «лордів», справжніх улюбленців львівської публіки, присвячена найяскравішим кіногероям, які відчайдушно стоять на варті спокою та добробуту всього Всесвіту! Вони борються зі злочинністю, терористами, прибульцями, злими геніями, машинами та всім тим, що загрожує галактикам, цивілізаціям або окремим людям. Хтось із них наділений суперсилою, хтось є таємним агентом, а хтось – ексцентричний детектив. Але їх важлива місія була б нездійсненна в тиші. Усі улюблені сили Добра повернуться у Музиці – і на ваших очах 24 вересня відбудеться тріумф Добра!

Чи уявляєте ви Тоні Старка без пісні Back in Black від AC/DC ? А як щодо Бетмена без творінь Ганса Ціммера? А що сталося б з Джеймсом Бондом без головної музичної теми, яка задає тон та настрій усьому фільму?

Оркестр Lords of the Sound, який чекають в усіх куточках України і який невпинно розширює гастрольну карту за кордоном, готує великий блок музики, сповненої завзяття супергероїв, надлюдської сили та справедливості! У живому виконанні симфонічного оркестру, хору та солістів лунатимуть ритми крутих хлопців з таких кінофільмів: 007, SPIDER MAN, MATRIX, DOCTOR WHO, SHERLOCK HOLMES, IRON MAN, DEADPOOL, COMANDO, BATMAN: THE DARK KNIGHT, MISSION IMPOSIBLE, THE TOURIST, POLICE ACADEMY, MAN in BLACK, THE LEAGUE of EXTRAORDINARY GENTLEMEN, JUSTICE LEAGUE, X-MAN, DOCTOR STRANGE, MAN of STEEL, GUARDIANS of the GALAXY.

Нова концертна програма від оркестру Lords of the Sound – це, без перебільшення, приголомшлива музична подія для кіно- та меломанів. На сцені буде понад 100 музикантів (симфонічний оркестр та хор), несподівані спецефекти і, головне, чудова музика - музика, яка спонукатиме творити Добро! Під цю музику вам так само захочеться піти та врятувати людство від зла! Авантюризм, рішучість, мужність, енергія – ось що закладено в концерті Symphony of Justice. А ще більшого розмаху дійству додадуть спецефекти та оригінальні елементи шоу. Диригент - Віталій Саражинський, продюсер - Андрій Новаторов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ