Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

30 львівських депутатів проігнорували засідання міської ради

Мер Львова Андрій Садовий вимагає письмові пояснення від депутатів через їхню відсутність на пленарному засіданні.
Список відсутніх депутатів.

30 депутатів Львівської міської ради проігнорували участь у пленарному засіданні позачергової 29-ї сесії ЛМР 8-го скликання. Присутніми на засіданні є 35 депутатів. Мер Львова Андрій Садовий заявив, що очікує від депутатів, які відсутні, письмові пояснення. 

На засіданні відсутні усі представники ВО "Свободи", "Варти" та "Голосу", окрім Тараса Репицького. Також відсутня частина депутатів від "Європейської солідарності".

“Я не розумію відсутності колег-депутатів у сесійній залі. Я би попросив секретаріат, щоби депутати, які є відсутні, подали мені письмове пояснення, чому вони сьогодні не взяли участь в робочому засіданні”, - заявив Андрій Садовий

Минулого вівторка депутати визначили сьогоднішню дату для проведення позачергової сесії. Проте попри це, майже половина депутатів не долучились до пленарного засідання. 

“Я вважаю, що в часі війни, якщо ти є депутат чи депутатка, то є зобов’язання перед громадою – служити громаді. Це фактично як дезертирство, коли хтось не приходить, коли важливі питання, які стосуються життєдіяльності нашого міста… Я вважаю, що це прояв неповаги до громади”, - відзначив Андрій Садовий. 

Зазначимо, що сьогодні на засіданні депутати планують розглянути питання про окремі заходи підготовки до осінньо-зимового періоду в умовах надзвичайної ситуації та розвиток екосистеми "Unbroken".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ