Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

32 домогосподарства на Золочівщині отримали корми для тварин: зведення ЛОВА

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький у своєму ранковому зведенні ​​розповів про головні події в області, що трапились за минулу добу.

Фото: Depositphotos

Доба в області минула без тривог. 

Чотири дрони придбала та передала підрозділу, у якому служив син, матір загиблого воїна зі Самбора. Олександр Созанський був командиром батальйону роти вогневої підтримки 80 десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ. Загинув цьогоріч у лютому. Після звістки про загибель воїна небайдужі земляки почали перераховувати кошти на рахунок матері Героя – Лідії Созанської. Близько мільйона гривень, які зібрали, мама скерувала на придбання чотирьох дронів, оснащених тепловізорами з оптикою нічного бачення. Їх уже передали підрозділу, де служив Олександр Созанський.

Учора Республіка Корея передала на Львівщину 10 автомобілів швидкої допомоги. З них 6 поїдуть на Дніпропетровщину, 2 – залишать в нашій області. Ще по одній «швидкій» отримають Сумська та Закарпатська області. 

На Львівщині юридичні особи, приміщення яких використовують для проживання ВПО, отримують електроенергію за ціною як для побутових споживачів. За березень вони сплатили 1,59 млн грн за спожиту електроенергію. За комерційною ціною вартість становила б 5,56 млн грн. Вдалось зекономити 3,97 млн грн. Ці кошти спрямували на виплату зарплат працівникам та розвиток підприємництва. Забезпечення електроенергії для юридичних осіб за ціною як для побутових споживачів ініціювали Львівська ОВА і «Львівенергозбут» на підставі Закону України «Про ринок електричної енергії».

32 домогосподарства на Золочівщині отримали корми для тварин від Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО). Цю програму реалізували Львівська Аграрна Палата і старости Бродівської громади. Надали понад 8 тонн пшениці, кукурудзи, універсальних кормових та вітамінних добавок для курей та свиней. Допомогу отримали родини, які прихистили вимушено переміщених осіб та ті, хто найбільше постраждав внаслідок воєнних дій.

Зі Золочівської громади передали авто для батальйону спеціального призначення «Донбас» Національної гвардії України. Машину застосовуватимуть для вивезення поранених з лінії бойових дій і порятунку життів наших воїнів.

Від початку повномасштабної війни на Гарячу лінію Львівської області надійшло майже 127 тисяч дзвінків. Найчастіше люди телефонують щодо питань комунального господарства, соцзахисту, допомоги ВПО та транспорту. Гаряча лінія Львівської області працює за номером 112. Також можна телефонувати: 032-259-60-31, зокрема, якщо ви за межами Львівської області. Посилання на чат-боти гарячої лінії – тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ