Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині 37 дітей не приступили до занять

"Зараз у нас є ще 37 дітей, які не приступили до занять у загальних навчальних закладах, професійно-технічних училищах та вищих навчальних закладах I – II рівнів акредитації". Про це сьогодні, 4 листопада під час брифінгу розповів

Як нагадали у прес-службі Львівської ОДА, на Львівщині завершився IІ етап Всеукраїнського профілактичного заходу "Урок". Про підсумки його проведення на території області розповів сьогодні, 4 листопада, у межах брифінгу начальник служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис.

Нагадаємо, що у межах I етапу Всеукраїнського профілактичного заходу виявили 85 дітей: 20 дітей віком від 6 до 10 років, 14 дітей віком від 11 до 14 років та 51 дитину віком від 15 до 17 років.

"Зараз у нас є ще 37 дітей, які не приступили до занять у загальних навчальних закладах, професійно-технічних училищах та вищих навчальних закладах I – II рівнів акредитації. 8 перебувають з батьками за кордоном, 10 - за межами області, 2 не бажають навчатися, одна особа перебуває у СІЗО, 4 працевлаштувалися, 11 не навчаються за станом здоров’я, а також є одна конфліктна ситуація між батьками і адміністрацією школи, через яку особа не відвідує начальний заклад", - зазначив Володимир Лис.

Окрім того, він зазначив, що у межах ІІ етапу рейду "Урок" 1721 дитина отримали допомогу, у тому числі фінансову та гуманітарну. За підсумками – повернуто до навчання 30 дітей, а на навчання влаштовано 21 дитину.

Нагадаємо, що "Рейд "Урок" проводять з метою надання дітям з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, адресної допомоги в підготовці до навчального року та осінньо-зимового сезону. Цей захід також дозволяє виявляти дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок учбового періоду, усувати причини та умови, що це спричинили.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ