Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

42-річного військового з Львівщини поховають на Личаківському кладовищі

Андрія Гергерта поховають на Личаківському кладовищі. Про це сьогодні, 3 серпня, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської міської ради.

Сьогодні стало відомо про смерть 42-річного військового з Львівщини, заступника командувача Української добровольчої армії Андрія Гергерта (позивний «Червень»). Андрій Гергерт помер після тривалої хвороби — у лютому 2020 року у нього діагностували рак шлунку.

Порядок прощання і похорону воїна Андрія Гергерта:

3 серпня, понеділок, 11.00 год — Чин похорону, прощання у Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла (вул. Театральна, 11).

Поховають Андрія Гергерта на Личаківському кладовищі.

Співчуття близьким та рідним від громади міста вислови мер Андрій Садовий.

«Стало відомо, що від важкої хвороби помер заступник командира Української добровольчої армії Андрій Гергерт. Смерть знайшла його у важкій боротьбі з раком. Але ми ніколи не забудемо подвигу Героя. Співчуття всім рідним та близьким! Вічна пам"ять захиснику України!", — зазначив Андрій Садовий.

Народився Андрій Гергерт у Миколаєві на Львівщині, до Євромайдану працював ветеринаром, а в березні 2014 року пішов воювати на Донбас. У Андрія Гергерта залишилася дружина та четверо дітей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ