Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівського курсанта, якому видалили селезінку, виписали із лікарні

Львівського курсанта, якому видалили селезінку, виписали із лікарні. Однак, чи зможе він продовжувати навчання у Академії сухопутних військ, визначить військово-лікарська комісія. Про це в коментарі для Гал-інфо повідомив керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк.

Нагадаємо, офіцер-викладач Академії сухопутних військ, за попередніми даними, вдарив першокурсника у живіт. Внаслідок удару хлопця госпіталізували, а згодом йому видалили селезінку.

 «Хлопець вже одужав і його виписали з лікарні. На два тижні у нього є звільнення від навчання. Далі він має пройти спеціальну військово-лікарську комісію, яка і визначить, чи зможе він продовжити навчання», - розповів Олександр Поронюк

Подальша доля офіцера поки не відома.

Водночас, як повідомила в.о. прес-секретаря військової прокуратури Західного регіону Юлія Галущак, зараз проводиться слідчий експеримент у цій ситуації.

«Усі свідки конфлікту опитані. Зараз призначений слідчий експеримент, за результатами якого буде вирішено питання про підозру у вчинені злочину», - зазначила Юлія Галущак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ