Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

4 липня стартує Всеукраїнська акція "Донеччина зустрічає своїх захисників"

Як повідомили у прес-службі ЛОДА, з 4 по 5 липня у м. Краматорськ (гора Карачун) заплановано проведення Всеукраїнської акції "Донеччина зустрічає своїх захисників".

Метою Акції є:

  • презентація проектів пов’язаних з ветеранами АТО;

  • навчання молоді надання першої медичної допомоги в екстремальних ситуаціях;

  • проведення заходів, присвячених 5-річчю звільнення міст Східної України від російської окупації.

До участі у заході запрошуються представники громадських об’єднань військово-патріотичного спрямування, представники ветеранських організацій учасників АТО.

Захід "Донеччина зустрічає своїх захисників" організовано Донецькою обласною державною адміністрацією спільно з громадською організацією "Союз ветеранів АТО Донбасу", громадськими патріотичними організаціями Донецької області.

Учасники будуть забезпечені харчуванням під час заходу протягом двох днів 04-05 липня.

Організатори забезпечують проживання 1 добу (з 4 по 5 липня). Поселення у наметовому містечку м. Краматорськ гора Карачун можливо не раніше 10.00 (4 липня). Загальна кількість міст для поселення у наметовому містечку - 200 учасників. Також можливо взяти участь у заході з власним наметом.

Контактна особа: головний спеціаліст відділу молодіжної політики та масових заходів національно-патріотичного виховання управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Назаров Олексій, тел. 0667904773.

Програма заходу та деталі за посиланням

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ