Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

4 нелегалів біля кордону з Польщею виявили з допомогою службових собак

Фото Держприкордонслужба України.
Фото Держприкордонслужба України.
Фото Держприкордонслужба України.
Фото Держприкордонслужба України.
1/2
Чотирьох правопорушників затримали військовослужбовці Львівського та Мостиського загонів учора та сьогодні вранці. Допомогли їм у цьому чотирилапі помічники, які швидко відшукали їх.

Так, сьогодні вранці перевіряючи інформацію, що надійшла від дільничного інспектора відділу «Рава-Руська» про можливе порушення кордону групою осіб, прикордонники Львівського загону вийшли на слід та затримали трьох правопорушників. Охоронцям кордону чоловіки повідомили, що є громадянами Марокко. Однак при собі не мали жодних документів. 

Крім того, учора вдень неподалік від українсько-польського кордону військовослужбовці відділу «Шегині» Мостиського загону затримали громадянина Афганістану. Про невідомого повідомили прикордонникам місцеві жителі. В результаті, група реагування, що негайно прибула на вказаний напрямок, відшукала правопорушника разом зі службовим собакою. За 50 метрів порушника зупинили, він виявився громадянином Афганістану 1994 року народження, при собі мав паспортний документ. Чоловік зізнався, що планував незаконно перейти кордон, так як напередодні йому відмовили у в’їзді польські прикордонники.

Іноземців доставлено до прикордонних підрозділів для з'ясування усіх обставин порушення та прийняття правового рішення, щодо притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Нагадаємо, напередодні Гал-інфо розповідало про службу чотирилапих спецпризначенців в ДОЗОРі (10 окремий загін оперативного реагування Державної прикордонної служби України).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ