Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

5 березня у Львові відбудеться авторський вечір Юрія Рибчинського

5 березня 2006 року у Львівському національному академічному драматичному театрі ім. М. Заньковецької відбудеться авторський вечір „Любив, люблю, любитиму” народного артиста України, поета-пісняра Юрія Рибчинського. Про це сьогодні, 9 лютого, під час прес-конференції повідомив Юрій Рибчинський.
У заході візьмуть участь народна артистка України Алла Кудлай, народний артист України Володимир Засухін, народна артистка України Наталія Бучинська, лауреат міжнародних конкурсів Ольга Ларіна, модерн-балет „Стелз”.
„Ми не можемо уявити собі сучасну українську естраду без віршів Юрія Рибчинського. На його піснях виросло не одне покоління людей. Його віршами захоплюються в різних куточках України, а особливо у Львові. Саме тому ми вирішили організувати творчий вечір,  де його шанувальники зможуть отримати задоволення від виступів улюблених виконавців та віршів, які читатиме зі сцени сам автор”, — зазначив голова творчо-культурно-мистецько-благодійного фонду „Жорна часу” Роман Маланчук.
Як зізнається сам Юрій Рибчинський, йому найцікавіше спостерігати за роботою молодих виконавців, зокрема, коли з’явилася Земфіра, він зазначив, що йому було цікаво, „чи зможе він писати так, як вона”.
Юрій Рибчинський – автор відомих пісень „Тече вода”, „Ой, летіли дикі гуси”, „Гай, зелений гай” „У долі своя весна” та інші.  
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ