Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

5 років позбавлення волі за кошенят

Мешканця Луцька засуджено до 5 років позбавлення волі за жорстоке поводження із кошенятами, - повідомляє прес-секретар Генерального прокурора України Лариса Сарган на своїй сторінці Facebook.

Історія знущання з двох кошенят, викладена у вересні 2016 року 18-річною мешканкою Луцька для загального перегляду у соціальну мережу, викликала чималий резонанс не лише на Волині. У грудні минулого року авторку відео, яка брала активну участь у знущанні над беззахисними істотами, було засуджено за жорстоке поводження з тваринами до 3 років та 6 місяців позбавлення волі зі встановленням 2-річного іспитового строку.

Нині ж суд постановив вирок 21-річному лучанину, котрий викидав кошенят з вікна, поміщав у морозильну камеру, духову шафу та пральну машину.

Попри наявний у молодика психіатричний розлад, експерти визнали його здатним усвідомлювати свої дії.

Як повідомив прокурор Луцької місцевої прокуратури Андрій Неродик, Луцький міськрайонний суд, визнавши зловмисника винним у жорстокому поводженні з тваринами (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 299 КК України) та приєднавши до призначеного покарання невідбуту частину покарання за вчинене раніше тяжке тілесне ушкодження, призначив йому остаточне покарання у виді 5 років та 1 місяця позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ