Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

6-17 липня у Львові відбуватимуться “Дні реставрації”

Сьогодні, 3 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про встановлення альтанки для проведення заходу “Дні реставрації у Львові“. Відповідний проект рішення розмістили на сайті ЛМР.
Андрій Москаленко

Захід “Дні реставрації у Львові“ відбуватиметься з 6 до 17 липня 2020 року. Для проведення організатор заходу, ЛКП “Бюро спадщини“, встановить альтанку у дворику колишнього Бернардинського монастиря (позаду церкви св. Андрія).

“Ми плануємо наступного тижня згідно з усіма карантинними нормами провести “Дні реставрації у Львові“, де будемо обговорювати складні моменти, які стосуються реставрації, залучення мешканців,” - зазначив Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку. 

Програма заходу: 

  • 6-17 липня 10.00– 15.00 - майстер-клас з реставрації історичної дерев’яної брами та вікна (дворик колишнього Бернардинського монастиря)
  • 7 липня 16.00 – 17.30 - екскурсія відреставрованими надгробками Личаківського цвинтаря (вул. І. Мечникова, 33)
  • 9 липня 16.00  – 17.30 год. - екскурсія церквою св. Миколая (вул. Б. Хмельницького, 28-А)
  • 14 липня 16.00 – 17.30 - екскурсія Гарнізонним храмом святих апостолів Петра і Павла: досвід реставрації (вул. Театральна, 11)
  • 16 липня 16.00 – 17.30 - екскурсія відреставрованими об’єктами Львова (пл. Ринок, 45) 

Захід профінансують за рахунок коштів статутного капіталу ЛКП “Бюро спадщини“. Контроль за виконанням рішення покладено на заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ