Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

70% львів’ян вважають, що країна рухається в неправильному напрямку, - соціологія

Результати соціологічного опитування серед мешканців Львова, продемонстрували, що респонденти відносно краще оцінюють місцевий стан справ, аніж загальну ситуацію в країні. Про це сьогодні, 23 липня, під час прес-конференції розповів керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович, передає кореспондент Гал-інфо.
«Суспільно-політичні настрої мешканців Львова», проведеного Соціологічною групою «Рейтинг. Дослідження проведене 3-12 липня 2020 року.

Так, 70% опитаних вважають, що країна рухається в неправильному напрямку. Лише 11% вважають інакше,

28% оцінюють стан справ у місті як правильний, 48% – як неправильний. Молодші та більш заможні респонденти частіше дають оптимістичну оцінку на міському рівні.

Водночас стосовно країни немає суттєвої різниці у вікових та майнових демографічних групах. Відносно більше оптимістів щодо напрямку розвитку країни серед симпатиків партії «Слуга народу».

За останні півроку ці настрої погіршилися.

"Найбільше задоволених станом справ є виборці "Самопомочі" та "Слуги народу", - сказав Олексій  Антипович.

ьвів’ян і надалі найбільше турбує: військовий конфлікт на Донбасі (62%), відсутність роботи і безробіття (32%), хабарництво і корупція у владі (30%).

Аудиторія: мешканці Львівської ОТГ від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю. Вибіркова сукупність: 1200 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,8%. Терміни проведення: 3-12 липня 2020 р.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ