Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

76% батьків готові, щоб діти розпочали навчання офлайн, – Андрій Закалюк

Згідно з останніми даними, які надали класні керівники та директори шкіл, 76% батьків готові до того, щоб діти розпочали навчання офлайн, тобто пішли у школи.

Про це повідомив керівник управління освіти Львівської міської ради Андрій Закалюк під час брифінгу у медіацентрі “Україна” у понеділок, 29 серпня.

Ще близько 9% опитаних надають перевагу дистанційній формі навчання. 1-2% батьків підтримують навчання у сімейній формі навчання або екстернатній формі. Зазвичай йдеться про батьків, чиї діти знаходять за кордоном. Ще 8% батьків не визначились з кінцевою формою навчання своїх дітей.

Як зазначає Андрій Закалюк, кожна школа індивідуально вирішувала в якому форматі розпочнеться навчання. Ключовим показником було питання безпеки школярів: кількість дітей, які можуть навчатися офлайн визначалась від кількості місць в укриттях.

Львівські школи могли визначити формат навчання. Серед найпопулярніших варіантів: частина школярів здобувала б освіту офлайн, а частина – онлайн; у школах визначили певні дистанційні дні; молодша школа дистанційно, а старша онлайн. Батьки повинні з'ясувати це індивідуально у своїх школах, зазначив керівник управління освіти Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ