Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові презентують дослідження про фінансову грамотність населення

У четвер, 9 грудня відбудеться презентація результатів першого загальнонаціонального дослідження «Фінансова грамотність населення та захист прав споживачів фінансових послуг. Регіональний фокус», повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Для обговорення на презентацію запрошені: голова Львівської обласної державної адміністрації Василь Горбаль;  керівник Управління Національного Банку України у Львівській області Іван Гаврилець; голова Львівського територіального управління Державної Комісії з цінних паперів та фондового ринку Діана Савицька.

На презентацію також запрошені журналісти з Закарпатської, Чернівецької, Тернопільської, Івано-Франківської, Рівненської, Волинської областей. Також для дискусії запрошено представників органів виконавчої влади, громадських організацій, комерційних банків та наукових установ.

Експерти Проекту презентують результати дослідження, що було проведено маркетинговою дослідницькою компанією «InMind» у вересні-жовтні 2010 року на усій території України. Дослідження охоплює такі питання як самооцінка українцями рівня фінансової грамотності та фактичний рівень їхніх знань, види фінансових послуг, якими найчастіше користуються українці, позитивний і негативний досвід користування фінансовими послугами, планування сімейного бюджету, здійснення заощаджень та управління боргами, а також обізнаність з питань захисту прав споживачів фінансових послуг тощо.

Більшу частину презентації буде присвячено регіональному фокусу дослідження, а саме аналізу особливостей користування фінансовими послугами жителями Західного регіону країни, обізнаність щодо прав споживачів, їx зберігацькою поведінкою в кризовий та посткризовий період.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ