Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

8-11 листопада у Львові пройде масштабний турнір з бадмінтону

8-11 листопада 2018 року у Львові відбудеться 3-тій щорічний міжнародний турнір з бадмінтону серед аматорів та колишніх професіоналів “Команчеро - 2018”. В цьому році на змагання зареєструвалась рекордна кількість учасників 236, які представляють різні міста та країни та протягом чотирьох днів будуть змагатися за головні призи турніру.

Організаторами турніру є Kiev Badminton Club – громадська організація, лідер ринку Києва у сфері надання послуг з бадмінтону для любителів та професіоналів. Турнір відбудеться за підтримки офіційних партнерів та спонсорів: Tokmak Solar Energy, TM Babolat, Hisense, Бадмінтонні корти “Команчеро”. 

Унікальність турніру Команчеро полягає у ряді переваг, які обіцяють забезпечити організатори. Насамперед, турнір буде проходити на спеціально оснащених бадмінтонних кортах Команчеро із професійним освітленням та зручними умовами перебування для учасників. Усі ігри змагань будуть транслюватися в режимі онлайн, а за рахунком у залі можна буде слідкувати на електронних табло. Усі турніри клубу проходять із використанням загальносвітової системи Tournamentsoftware, яка дозволяє завчасно гравцям та їх вболівальникам знати розклад ігор та своїх суперників. Обслуговувати змагання будуть 14 компетентних суддів, які забезпечать fair play та рівні умови для усіх гравців. 

Попередній розклад змагань

Фінальні ігри відбудуться 11 листопада (неділя) з 10:00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ