Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові демонтують шлагбаум та турнікети біля обласної адміністрації

З 10 березня у Львові на вул. Винниченка розпочнуть виконувати роботи щодо зміни організації руху транспорту. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Як повідомили в управлінні транспорту та зв’язку, демонтують шлагбаум та турнікети на вулиці Винниченка біля ЛОДА. «Тут передбачено виконати незначні земляні роботи, встановити відповідні дорожні знаки, нанести дорожню розмітку», – зазначив начальник відділу транспорту управління транспорту та зв’язку Іван Радь.

Таке рішення було прийнято на засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху. Відкриття вул. Винниченка для проїзду транспорту дозволить розвантажити центральну частину, зокрема вул. Підвальну.

«На вул. Винниченка буде організовано односторонній рух. Транспорт рухатиметься у напрямку вул. Кривоноса. На вул. Підвальній, від вул. Гонти до пл. Митної, теж буде односторонній рух. Транспорт рухатиметься у напрямку пл. Митної. Виняток зроблять тільки для громадського транспорту. Трамваї та міські автобуси курсуватимуть у двосторонньому порядку», - зазначив начальник відділу транспорту управління транспорту та зв’язку Іван Радь.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ