Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

8 нових грантів для ветеранів та їх рідних на розвиток бізнесу

Екологічна ферма та відпочинок, будівельні послуги, СТО, послуги фото та відеозйомки, та пошиття тактичного одягу – ще 8 ветеранських бізнесів отримали до 300 тис. грн на розвиток власної справи.

Фінансова підтримка на розвиток ветеранського бізнесу складає 300 тис. грн для кожного: 100 тис. грн виділяють з бюджету громади та ще 200 тис. грн від донора – Норвезької ради у справах біженців в Україні.

Про це повідомляють в ЛМР. 

В рамках програми «Відвага до бізнесу: грантова підтримка підприємницької діяльності ветеранів і членів їхніх сімей» департамент економічного розвитку спільно з Норвезька рада у справах біженців в Україні провели засідання конкурсної комісії з відбору грантових заявок.

Конкурсанти представили такі бізнес-ідеї:

-        Ферма з вирощування екологічних огірків;

-        Послуги фото, відеозйомки та монтажу;

-        Будівництво, реконструкція приватних та офісних будівель;

-        Ековідпочинок;

-        Облаштування фундаментів;

-        Відкриття СТО;

-        Пошиття тактичного одягу;

-        Надання послуг з верхолазних робіт.


Попередньо учасники програми пройшли курс бізнес-тренінгів щодо ведення власної справи, грантрайтингу та побудови маркетингової стратегії.

«Дякуємо кожному учаснику та учасниці за чудові презентації бізнес-проєктів, а представникам та представницям конкурсної комісії за участь у відборі грантових заявок на підтримку ветеранського бізнесу. Підтримуємо бізнес ветеранів та членів їхніх сімей разом», – кажуть у департаменті економічного розвитку Львівської міської ради.

Програму «Відвага до бізнесу: грантова підтримка підприємницької діяльності ветеранів та членів їхніх сімей» реалізовує департамент економічного розвитку Львівської міської ради, щоб підтримати економічне становище ветеранів та членів їхніх сімей за допомогою розвитку ветеранського бізнесу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ