Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

98 українців стали Послами Європейської Молоді

5 листопада 2018 у Києві відбудеться офіційна зустріч новообраних учасників ініціативи «Посли Європейської Молоді» з Головою Представництва ЄС в Українi Хюгом Мінгареллі. Про це повідомили в Представництві Європейського Союзу в Україні.

В програмі запланована інтерактивна презентація про діяльність ініціативи «Посли Європейської Молоді» та сесія-обговорення ідей регіональних проектів. «Посли Європейської Молоді», які приймали активну участь у різноманітних заходах в Україні та закордоном розкажуть про свою діяльність у 2017 році, поділяться досвідом волонетрства та отримають сертифікати відзнаки.

Iніціатива «Молоді європейські посли» (YEAs) спрямована на сприяння розвитку співпраці та стабільних зв'язків між молодими людьми та молодіжними організаціями з Європейського союзу (ЄС) і країнами Східного сусідства: Вірменією, Азербайджаном, Білоруссю, Грузією, Республікою Молдова та Україною. Мережа в першу чергу є онлайн-платформою, яка сприяє взаємному обміну думками та інформацією про ЄС, а також сприяє залученню молодих людей до інформативної діяльності. Вона зосереджується на контактах між людьми та діалоговій діяльності, що сприятиме поглибленню розуміння та сприйняття ЄС та більшій оцінці його відносин із Східними сусідами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ