Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

9 ідей подарунків на всі випадки життя

Вибір подарунка – це один із найскладніших моментів. Адже він повинен бути корисним, а не просто припадати пилом на полиці або що ще гірше - бути передарованим. То що ж подарувати?

Пропонуємо до вашої уваги добірку цікавих і корисних ідей, які, безсумнівно, припадуть до смаку вашим друзям та близьким людям.

Це може бути як сімейна фотосесія, і індивідуальна. Вона стане чудовим подарунком та пам'яттю про ваших близьких назавжди. До того ж якісні професійні знімки можна не лише повісити у рамочці на стінах у квартирі, а й поділитись ними у соцмережах.

Вибирайте подарунки виходячи з того, чим цікавиться та захоплюється людина. Якщо його робота пов'язана з комп'ютером, подаруйте йому іменну флешку або щоденник. Якщо він займається колекціонуванням, поповніть його колекцію, подарувавши рідкісний екземпляр. Саме головне, щоб подарунок дійсно був цікавим та потрібним. Часто не вистачає зовсім небагато 5-10 тисяч гривень. Тут на допомогу приходить послуга «безвідсотковий кредит» від МФО.

Ідеї подарунків

1. Адвент-календар

Якщо не знаєте чим порадувати дівчину, подаруйте їй адвент-календар з косметикою. Він є коробочкою з датованими віконцями. І в кожному вікні знаходиться косметика. Можете не сумніватися, такий подарунок припаде до смаку кожній дівчині.

2. Їжа як подарунок

Якщо ви їдете у відпустку за кордон, то найкраще привезти звідти як подарунок що-небудь з їжі - справжнє оливкове масло, місцева кава, сир, місцеві спеції, вино та інше. Це набагато краще, ніж черговий магнітик або сувенір, який стоятиме без діла на полиці.

3. AirPods

Такі навушники, безсумнівно, припадуть до смаку тим людям, які жити не можуть без музики. До того ж їх можна використовувати як гарнітуру за кермом.

4. Кондитерські вироби ручної роботи

Ну, яка жінка не любить солодке, тим більше ручної роботи з гарним оформленням та теплими побажаннями від щирого серця? Тут все залежить лише від вашої фантазії. Це може бути оригінальний букет із цукерок, шоколадка у вигляді вітальної листівки, кекси, торти та інші кондитерські вироби.

5. Речі, пов'язані своїми руками

Нічого не може зігрівати так, як речі, пов'язані своїми руками - це можуть бути рукавички, светр, шапка з шарфом, шкарпетки, в'язані кімнатні капці. Що стосується дітей, то їх порадувати можна не лише в'язаним одягом, а й іграшками.

6. Абонемент у фітнес-зал, сертифікат у спа-салон

Якщо людина хоче зайнятися фітнесом або мріє про відвідування спа-салону, але йому на це шкода грошей, подаруйте йому абонемент або сертифікат. Але щоб подарувати такий подарунок, ви повинні бути впевнені, що людина насправді мріє про це. В іншому випадку це може виглядати натяком на те, що обдаровуваному потрібно зайнятися собою.

7. Квест

Для людини, яка веде активний спосіб життя, квест стане гарним подарунком, який подарує море емоцій та вражень. А найголовніше, такий подарунок запам'ятається довго.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ