Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Адміністратори ЦНАПу тепер матимуть спеціальний одяг

Як повідомила прес-служба Львівської міської ради, сьогодні прийняли ухвалу «Про внесення змін до ухвали міської ради від 15.05.2015 № 3318 «Про утворення Центру надання адміністративних послуг м. Львова, затвердження Положення про Центр надання адміністративних послуг м. Львова та Регламенту Центру надання адміністративних послуг м. Львова».

Зокрема, тепер адміністраторів ЦНАПу забезпечать спеціальним одягом.

Як розповіла директор департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик, дуже важливим є забезпечити діловий стиль у зовнішньому вигляді адміністраторів Центру надання адміністративних послуг під час виконання ними своїх службових обов’язків, бо це підвищує дисципліну і свідчить про рівень ділової культури.  

«Важливо, щоб посадові особи органів місцевого самоврядування не лише розуміли закономірності соціально-економічних процесів, могли працювати з інформацією, прогнозувати результати діяльності свого підрозділу, вміли працювати з людьми, а й  мали відповідний зовнішній вигляд. Спеціальний одяг адміністраторів ЦНАП дає змогу не лише успішно виконувати свої робочі функції, а і встановлювати відносини з людьми, позитивно впливати на них. Зовнішній вигляд свідчить про рівень їх ділової культури, надає їм упевненості у собі», - зазначила Валентина Бартошик.

Зокрема, адміністратори ЦНАПу забезпечуватимуться спеціальним одягом, порядок одержання, обліку та видачі якого затверджується рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ