Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Афіша концертних заходів: де дивитися

Кожна людина має свого улюбленого музичного виконавця і його приїзд – завжди очікувана подія.

Однак не завжди вдається слідкувати за соціальними мережами артиста, відтак можна запросто пропустити концертний захід. Саме тому для відстеження всіх таких подій найкраще користуватися спеціальними сервісами, де заодно можна і квитки придбати.

Такі веб-ресурси, як правило, знаходять в Інтернеті: вказуєш запит на кшталт «Афіша Львів» і обираєш перший-ліпший варіант. Але можна піти кращим шляхом – одразу завітати на сайт Kontramarka, де не тільки міститься актуальна інформація про прийдешні концерти і подібні заходи, але є можливість швидко замовити квитки в режимі онлайн.

Переваги використання сайту

Почати варто з того, що квитковий оператор “Контрамарка” має сучасний та інтуїтивно зрозумілу веб-сторінку, архітектура якої спеціально розроблена для того, щоб у відвідувача не виникали жодних труднощів.

Водночас відзначимо і такі переваги:

  • По-перше, сервіс має широкий і практичний функціонал, який однаково зручний як на комп’ютері, так і на смартфоні;
  • По-друге, тут представлені всі концертні події та заходи, які можна відсортовувати за містом та датою проведення;
  • По-третє, кожна афіша супроводжується детальною інформацією про захід, артистів, які виступатимуть;
  • По-четверте, відвідувач запросто оформить замовлення квитків, попередньо вибравши ряд і місце у залі, яке йому найбільше до вподоби;
  • По-п’яте, Kontramarka має свій фірмовий мобільний додаток, який можна завантажити на Android- чи iOS-смартфон з маркетплейсу. Це в рази полегшує пошук події та купівлю квитків.

Замовлені квитки можна оплатити будь-яким зручним способом: банківською картою, з допомогою терміналу чи смартфону.

А ще до послуг відвідувачів – професійна клієнтська підтримка, працівники якої завжди готові надати вичерпну інформацію та допомогти, якщо виникне така необхідність.

До речі, «Контрамарка» - це не тільки цікаві концерти. На сайті також можна замовити квитки у театр, цирк, музей, на виставки чи фестивалі. І зробити це можна також в декілька кліків!

Якщо ви хочете завжди бути в курсі концертів та інших подібних заходів, Kontramarka – саме той сервіс, де ви в будь-який момент має доступ до актуальної інформації, а також, що головне, зможете купити квиток на концерт у Львові чи будь-якому іншому місті за лічені хвилини і без зайвих зусиль.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ