Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Академія батьківства запрошує майбутніх батьків на лекції та інтерактивні заняття у жовтні

Академія батьківства Львівського обласного клінічного перинатального центру запрошує на корисні лекції та інтерактивні заняття майбутніх батьків. Про це повідомили у пресслужбі ЛОР.
Фото: ЛОР

Зустрічі відбуватимуться щосереди. Для участі у заходах потрібно зареєструватися. 

04 жовтня

  • 12:00. Лекція лікаря-неонатолога Ольги Шлемкевич: “Pro те, як забезпечити успішне грудне вигодовування. Робота банку грудного молока у перинатальному центрі”. Реєстрація: http://surl.li/lsmtp.

– 11 жовтня

  • 11:00. Лекція лікаря акушера-гінеколога Христини Волівендер “Pro  пологи. Коли їхати в пологовий будинок? Періоди пологів  та партограма”.
  • 11:30. Лекція лікаря-неонатолога Оксани Маланчак “Pro особливості спостереження та тривожні стани у новонароджених”. Реєстрація: https://forms.gle/BiVkPPiLxrjSggMD6.

18 жовтня

  • 11:00. Лекція лікаря-анестезіолога Дмитра Мітюрєва “Pro знечулення пологів. Епідуральна та спінальна анестезія”.
  • 11:30. Лекція лікаря-неонатолога Лесі Галецької “Pro особливості догляду за малюком після виписки з пологового будинку”. Реєстрація: https://forms.gle/V2qFcAjKrqDLzhRbA.

25 жовтня 

  • 11:00. Лекція лікаря акушера-гінеколога Анжели Місюри “Pro кесарів розтин та інші інвазивні медичні втручання в пологах”.
  • 11:30. Лекція лікаря-неонатолога Оксанм Домашовець “Pro догляд за малюком після народження. Тепловий ланцюжок”. Реєстрація: https://forms.gle/jLSdnP3K4p5QQ5Ln9.

Заняття відбуваються у конференц-залі адміністративного корпусу Львівського перинатального центру за адресою м. Львів, вул. Дж. Вашингтона, 6, (3 поверх).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ