Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Академія Держприкордонслужби приєдналася до партнерських академій FRONTEX

19 лютого 2018 року, відбувся робочий візит делегації Європейської агенції прикордонної та берегової охорони FRONTEX до Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, - інформує прес-службі АДПСУ.

Основною метою зустрічі було ознайомлення з можливостями та потенціалом Національної академії, обмін досвідом, визначення напрямів подальшої співпраці.

Зокрема іноземна делегація, до складу якої увійшли директор Департаменту зміцнення потенціалу Айя Калная, начальник управління підготовки персоналу Департаменту зміцнення потенціалу Едгар Беугелс та офіцер управління професійної підготовки Департаменту зміцнення потенціалу Олівер Вальц, оглянули навчально-метеріальну базу вишу, обговорили питання щодо підготовки персоналу академії Держприкордонслужби України,  системи дистанційного навчання та підготовки особового складу згідно з вимогами уніфікованої підготовки прикордонників ЄС.

Зустріч з іноземною делегацією відбулася за участі директора Департаменту особового складу генерал-майора Миколи Маланчія, ректора Національної академії генерал-майора Олега Шинкарука, начальника управління міжнародного співробітництва полковника Юлії Петрової, заступника ректора академії з навчальної роботи полковника Сергія Псьола.

Зазначимо, що 24 січня 2019 року Національна академія увійшла до мережі партнерських академій (FrontexPartnershipAcademies), стала єдиним навчальним закладом - членом міжнародної мережі партнерських академій серед країн Східноєвропейського партнерства та сороковим навчальним закладом, що має робочу домовленість про співпрацю з FRONTEX загалом.

Зауважимо, що в ході такої співпраці відкриваються нові можливості трансферу інформаційних ресурсів, обмін досвідом, імплементація європейських освітніх стандартів,  доступ до навчальних ресурсів та онлайн-курсів за міжнародними стандартами.

Додамо, що на знак повноцінного партнерства представники делегації FRONTEX вручили Національній академії офіційний символ асоційованого члена мережі партнерських академій FRONTEX.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ