Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Активіст - депутатам: Розвалите країну, бо коаліція не відставила уряд?

Уряд не ідеальний, але сьогодні в Україні не може бути кращого уряду й кращої коаліції. Без голосів "Народного фронту" для формування нового уряду доведеться долучати голоси (а, отже, залучати в уряд) регіоналів, які доведуть країну до руїни на кшталт тієї, що була в 1918-1921 роках.

Таку думку на своїй сторінці в фейсбуці висловив громадський активіст Тарас Шамайда. 

Він наголосив, що зараз немає й не може бути кращого уряду з тієї простої причини, що формування нової більшості без "Народного фронту" потребує залучення "регіоналів", щоб цей уряд затвердити 226 голосами. З відповідними міністерськими призначеннями для цих регіоналів. 

Тарас Шамайда також застеріг, що спровоковані відставкою уряду дочасні вибори призведуть до обрання гіршого парламенту. 

"Парламент регіоналів і популістів, який після Вашої дворічної демагогії оберуть українці, сформує Вам кращу коаліцію? Сформує кращий уряд? Прийматиме кращі закони? Не смішіть", - написав активіст.  

Він також додав, що неучасть більшості депутатів в сьогоднішньому засіданні Верховної Ради завдає країні не меншої, якщо не більшої шкоди, ніж робота уряду. 

Поганий, кажете, уряд? Змова, кажете? Боретеся за народне щастя? Це феєрично: на повному серйозі звинувачувати коаліцію ...

Опубліковано Taras Shamayda 17 лютого 2016 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ