Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Активісту харківського Євромайдану "шиють" поширення порнографії

Активіста харківського Євромайдану Олександра Чижова сьогодні, 8 січня, викликають на допит за звинуваченням у розповсюдженні порнографічних матеріалів через мережу «ВКонтакте» – ст. 301 ч. 2 Карного кодексу України. Повідомив eurokharkiv.org.

08.01.2014 о 10:00 у Червонозаводському РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області будуть допитувати Олександра з приводу даного обвинувачення.

Євромайдан Харків, Мережа колективного захисту СВОЇ закликають всіх євромайданівців та членів мережі виявити солідарність і підтримати Олександра Чижова, якому в Харкові «шиють» розповсюдження порнографії через соціальні мережі.
08 січня з 10:00 відбудеться театралізована акція солідарності з Олександром під будівлею Червонозаводського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області за адресою: м. Харків, проспект Гагаріна, 78.

Коментар О. Чижова: «Сьогодні (7 січня) близько 11:30 у 100 метрах від зупинки міського транспорту «Харківський м'ясокомбінат» по проспекту Гагаріна в Харкові мене «зустріли» 5 співробітників правоохоронних органів, заштовхали до затонованої машини зі звичайними номерами та відвезли до Червонозаводського райвідділу міліції. По дорозі один з «міліціонерів», під час моєї розмови з оператором по телефону «102», відібрав мій мобільний телефон, без понятих та без протоколу вилучення. У райвідділі мене завели до каб. №14 слідчого Бабушкіна Володимира Яковича та почали звинувачувати у розповсюдженні порнографічних матеріалів через мережу Інтернет (через особисте листування на сайті соцмережі «ВКонтакті») – за статтею 301 ч.2 КК України».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ