Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Amazon може купити месенджер Slack за 9 млрд доларів

Компанія Slack Technologies Inc отримала ряд пропозицій щодо купівлі від великих компаній - повідомляє РБК-Україна.

Американська компанія Amazon.com, Inc. може придбати месенджер Slack за 9 млрд доларів. Про це повідомляє Bloomberg, посилаючись на власні джерела.

"Компанія Slack Technologies Inc, що володіє сервісом для обміну повідомленнями, отримала кілька пропозицій про потенційне поглинання від великих технологічних компаній, у тому числі Amazon.com Inc.", - повідомили джерела, знайомі з ситуацією, додавши, що угода може стати найбільшою в світі інтернет-комерції.

Згідно інофрмацію видання, Slack в Сан-Франциско може бути оцінений як мінімум у 9 млрд доларів. Про конкретні домовленості поки що не повідомляється.

Так, купівля Slack допоможе Amazon в Сіетлі зміцнити свої корпоративні послуги, оскільки вона прагне конкурувати з такими гігантами, як Microsoft Corp. і Alphabet Inc. Приміром, хмарний відділ компанії Amazon Web Services в лютому представив платний сервіс відео-та аудіоконференцій Amazon Chime, який дозволяє користувачам спілкуватися і обмінюватися контентом.

Зазначимо, що щодня месенджером Slack користуються 5 млн чоловік, 1,5 млн з яких оформили передплату. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що компанії Google, Apple, Microsoft, Amazon і Facebook увійшли до п'ятірки найдорожчих брендів світу за версією рейтингу BrandZ Global Top 100 Brands 2017. Рейтинг підготували британське рекламне агентство WPP і фірма маркетингових досліджень Kantar Millward Brown.

РБК-Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ